Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Worden als Jezus....

op op . Gepost in Blog optredens.

Zondag 8 februari 2015, we gaan zingen in Waarder....

Iemand uit de kerk aldaar was bij een eerder optreden (en uitvoering van deze themadienst) en was zo enthousiast dat we onmiddelijk werden uitgenodigd. 

De voorbereidingen begonnen, de planning, natuurlijk de dienst zelf, die wat was aangepast sinds de laatste keer, werd nog eens helemaal doorlopen. De opbouwploeg werd samengesteld, de koorleden op de hoogte gebracht van hoelaat aanwezig te zijn.... en dan...

....dan is het zover. We vertrokken als koorleden rond 7.15 uur, (de opbouwploeg was natuurlijk al veel eerder vertrokken!)want we moesten wel een klein uurtje rijden. Om kwart over acht werden we geacht aanwezig te zijn, we werden ontvangen met een heerlijk kopje thee/koffie en het inzingen begint... tot ongeveer 09.00 a 09.15, want om 09.30 begint de dienst al. 

Terwijl de mensen de kerk binnenkomen, verkleden wij ons, drinken nog even snel iets en beginnen met elkaar met gebed.

We gaan op ons plaatsen staan en vanaf dat moment gebeurt er iets.... de dienst begint en we merken dat God zelf erbij is, het is een indrukwekkende dienst en zowel kerkgangers als koorleden zijn onder de indruk. 

Het laatste lied, elke keer weer bijzonder, Vrede zij u!

Na de dienst drinken we koffie met mensen uit de kerk... en we horen het van alle kanten... het komt echt binnen deze dienst.

Geweldig hoe God JOY wil gebruiken om mensen te laten zien dat wij er mogen zijn! Dat het niet belangrijk is wat anderen van ons vinden maar wat Hij van ons vindt! Hij houd van ons en gaf zijn Zoon voor ons!

Wij willen 'Worden als Jezus'!

 

CVS 

Wilt u deze dienst ook eens meemakenin uw eigen kerk/gemeente? Neem contact met ons op!