Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Joyful Easter maart en april 2017

op op . Gepost in Blog optredens.

Onze mooie thema dienst voor in de 40 dagen tijd.

Het was al weer even geleden (April 2009) dat we deze thema dienst konden uitvoeren,  dus in de aanloop naar deze uitvoering, werd de dienst opnieuw bekeken, enkele liederen werden vervangen voor nóg mooiere en ook gesproken teksten werden hier en daar wat aangepast.

Door het prachtige thema, God komt ons tegemoet door Zijn Zoon, is het een hoopvolle dienst, niet de dood heeft het laatste woord maar door het offer van de Here Jezus, kunnen wij die Hem aannemen, gered worden van de straf die op de zonde is.

Afgelopen Zondag 5 mrt 2017 mochten we deze themadienst uitvoeren in Waarder en wat was het opnieuw een feest om daar te zingen. 

Helaas waren er verschillende koorleden afwezig omdat zij ziek waren en werd één en ander overgedragen aan anderen..  maar met de koorleden die er wel waren hebben we opnieuw een prachtige thema dienst beleefd.

We zijn blij  dat we een maand later, vlak voor Pasen, deze dienst nogmaals mochten uitvoeren, dit maal in Nieuwerbrug, ook hier was het een geweldige dienst. De dienst werd nog een  klein beetje aangepast en was opnieuw indrukwekkend.

 

 

CVS