Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Jubileum JOY 25 jaar, D.V. 17 november 2018 'Messiah'

op op . Gepost in Blog optredens.

Op  D.V. 17 november a.s. hoopt Gospelkoor JOY opnieuw een jubileum te vieren door het uitvoeren van een bijzonder project. Ditmaal is het 25 jaar  dat gevierd wordt en zal de uitvoering de musical 'Messiah' zijn. Dit muziekstuk werd gemaakt door Tore W. Aas en eerder uitgevoerd door zijn Oslo Gospel Choir.

Tijdens ons 'weekendje weg'  als koor op 24, 25 en 26 maart 2017 in Noordwijk, beleefden we met (veel) koorleden de uitvoering in Leiderdorp - als start van het weekend - op vrijdagavond uitgevoerd door het Oslo Gospel Choir.

Onze dirigent, Ton Schimmel, was allang verkocht... nu wij nog. Het was een prachtige avond, een geweldig weekend en met elkaar (bestuur, koor en dirigent) werd besloten dat dit een mooi project zou zijn voor het jubileum dat er aan komt.

Inmiddels zijn we vele repetities verder en hebben we inmiddels al veel liederen uit deze musical ingestudeerd en doorzongen. Langzamerhand zal duidelijk worden hoe we deze jubileum uitvoering gaan 'doen'. Ton is met Hedwig Boland aan de slag gegaan om er - voor en met ons - een mooi geheel van te maken. Inmiddels zijn de eerste bakens uitgezet en beginnen we met het invullen van het programma... Vast staat dat het een prachtige avond zal worden, met een live band. Wij doen intussen ons best onze partijen te oefenen én gaan samen met Hedwig aan de slag met hoe de avond zal worden uitgevoerd.

 *****

Naast het instuderen van alle liedjes e.d., is er natuurlijk nog meer actie onder de koorleden... zo proberen we met elkaar wat extra fondsen te creëren voor de kosten die zo'n uitvoering met zich mee brengt.

Zo werden er al verschillende acties ondernomen door koorleden (biologische rookworsten, schilderworkshop, boottocht) en zijn er ook nog plannen voor komende acties. 

Eén van de acties - een doorlopende -  is ons marktplaats-account, via de verkoop van verschillende artikelen proberen we wat extra in kas te krijgen voor de kosten die er aan komen.

U wordt van harte uitgenodigd hiervan gebruik te maken en te zien of er iets voor uw gading bij is. 

Wilt u ons steunen en een bijdrage leveren aan de uitvoering van onze jubileumuitvoering? Graag! 

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com