Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Choreografie en Workshops

op op . Gepost in Overig.

2008 Choreografie Kerstmusical

Elizabeth de Lijster heeft als regiseur vanaf midden 2008 het koor helpen voorbereiden op de grote jubileum uitvoering van 'a Christmas Prayer' in december 2008. Met dirigent Ton Schimmel samen heeft ze de teksten aangepast en herschreven om er een nederlandse uitvoering van te maken. Met de acteurs en de andere koorleden heeft ze getraind en aan de verschillende scenes, choreografie en uitstraling gewerkt.

 

2010 Workshop Solisten

In april 2010:  Onder de enthousiaste leiding van Talitha Nawijn, hadden koorleden die dat graag wilden (solisten en anderen) een workshop zang.

 

2012 Workshop Koor

In november 2012 volgden wij als koor een workshop door Martin Brand, met als thema tekstbeleving en uitstraling.

 

2018  Jubileum uitvoering, pop-oratorium Messiah

In aanloop naar het jubileum en onze uitvoering van 'Messiah', hebben we opnieuw kunnen werken, qua zang en stem, met Talitha Nawijn 

en heeft ook Nyanda van Dijk ons een workshop gegeven.

 

Met Hedwig Boland, die de regie in handen had hebben we gewerkt aan het

overbrengen van de boodschap van dit pop-oratorium, door het koor  met behulp van licht, de schilderijen en onze plaats in het geheel.

Hedwig is voor gospelkoor JOY geen onbekende, In de voorbereiding van de vorige musical 'Living water' (t.g.v. 10 jaar JOY) en onze themadienst "Worden als Jezus' (t.g.v. 15 jaar JOY) , tekende zij ook voor de regie.