Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Choreografie en Workshops

op op . Gepost in Overig.

Choreografie

Elizabeth de Lijster, regiseur en  theaterdocent,  heeft vanaf midden 2008 het koor helpen voorbereiden op de grote jubileum uitvoering van 'a Christmas Prayer' in december 2008. Met dirigent Ton Schimmel samen heeft ze de teksten aangepast en herschreven om er een nederlandse uitvoering van te maken. Met de acteurs heeft ze getraind en ook de koorleden hebben onder haar leiding aan de verschillende tableau's, scenes en choreografie en uitstraling gewerkt. In de jaren daarna hebben wij verschillende opfris-avonden met Elizabeth gehad in de weken voor een uitvoering van de Kerstmusical.

Workshop Solisten

In april 2010:  Onder de enthousiaste leiding van Talitha Nawijn, hadden koorleden die dat graag wilden (solisten en anderen) een workshop zang.

Workshop Koor

In november 2012 volgden wij als koor een workshop door Martin Brand, met als thema tekstbeleving en uitstraling.

 

In aanloop naar het jubileum en onze uitvoering van 'Messiah', zullen we opnieuw werken met Talitha Nawijn en met Hedwig Boland, die de regie in handen zal hebben.

Hedwig is voor (een deel van het) koor geen onbekende, In de voorbereiding van de vorige musical 'Living water' (t.g.v. 10 jaar JOY) en onze themadienst "Worden als Jezus' (t.g.v. 15 jaar JOY) , tekende zij voor de regie.

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com