Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

De Toetsenist

op op . Gepost in Overig.

Reinier is op 8 jarige leeftijd begonnen met pianolessen.
De daaropvolgende 9 jaren pianoles waren vooral gericht op de klassieke muziek.

Op 15 jarige leeftijd is hij in kerken gaan spelen‚ zowel op piano als orgel.
Dit resulteerde erin dat hij 3 jaar later officieel als kerkorganist is gestart in de toenmalige gereformeerde kerk in Noordwijk Binnen. Dit heeft hij 12 ½ jaar gedaan.
In deze periode is hij 5 jaar dirigent/pianist geweest van het kinderkoor "de Regenboog" te Noordwijk. Daarnaast was hij pianist bij verschillende koren.

In deze periode ontwikkelde zich het improviseren en is hij zich gaan verdiepen en ontwikkelen in de beleving van liederen‚ waaronder evangelische liederen en popsongs.
Momenteel richt hij zich op bestaande popsongs en heeft hij een band opgebouwd waarmee optredens op maat verzorgd kunnen worden.

Zijn manier van muziek maken levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer en beleving van de verschillende bijeenkomsten.

"Ik ben breed inzetbaar voor het muzikaal begeleiden van diverse bijeenkomsten/diensten waaronder traditionele diensten en jongerendiensten.
Regelmatig wordt ik door uitvaartcentra en particulieren gevraagd om de desbetreffende bijeenkomst muzikaal te begeleiden".

Sinds september 2011 is Reinier verbonden aan Gospelkoor JOY als pianist.