Welkom op de website van Gospelkoor Joy!

 

 

Themadiensten,Musical en Pop-oratorium

Geschreven door Webredactie op . Gepost in Themadiensten

Gospelkoor JOY heeft verschillende 'thema' diensten.

De diensten 'Worden als Jezus' en 'Joyful Easter', zijn beide diensten waarin Gospelkoor JOY de gehele dienst voor u zal verzorgen.

"Worden als Jezus' is bijzonder geschikt voor een bijzondere dienst! Voor laagdrempelige diensten, evangelisatiediensten, diensten als viering in de kerk/gemeente om ook buitenstaanders uit te nodigen!

Graag vertellen we u meer over deze dienst, u kunt vast wat kennismaken via de link.

'Joyful Easter' is ook een dienst die geheel verzorgd wordt door het koor. Heel geschikt in de lijdens- en Paastijd.

'A Christmas Prayer' is een kerstmusical en wordt daarom vooral (laat) november of in december uitgevoerd.  Het is goed mogelijk deze dienst 's avonds uit te voeren, maar is ook geschikt als (i.p.v.) ochtenddienst.

(selecteer een titel voor meer informatie)

 

Ons nieuwste project is het pop-oratorium Messiah, gecomponeerd door Tore W. Aas (Oslo Gospel Choir) en tijdens ons jubileum op 17 november j.l. voor de eerste keer uitgevoerd. Dit pop-oratorium gaat over het leven van Jezus en bevat maar liefst 25 liederen. Dit muziekstuk zal als geheel mogelijk zijn (avondvullend) maar zal waarschijnlijk ook worden opgedeeld. (later volgt daarover meer info.)

Wij hopen dit pop-oratorium in het voorjaar nogmaals uit te voeren... alle informatie hierover kunt u t.z.t. vinden op de website en op FB.